• Aktiivisten asukkaiden Hamina

    Aktiivisten asukkaiden Hamina

Hilman Järjestöt ry

Kadettikoulunkatu 3 49400 Hamina
040 7517955
Katsottu: 1048 kertaa Jaa

Kuvagalleria

Toiminnan perustiedot

Hilman Järjestöt ry ja Kumppanuustalo Hilma

Hilman Järjestöt ry:n perustivat Kumppanuustalo Hilman käyttäjäyhdistykset 28.11.2017. Hilman Järjestöt ry:n tarkoituksena on edistää haminalaisten yhdistysten keskinäistä yhteistyötä. Tätä yhteistyötä parannetaan erityisesti kumppanuustalo toiminnan kautta. Kumppanuustalo toimii STEA:n ak-avustuksella ja siellä työskentelevät toiminnanjohtaja ja järjestösuunnittelija. 

Kumppanuustalo Hilma on kaikille avoin yhteisöllinen kansalaistoiminnan keskus sekä yhdistysten kokoontumispaikka. Hilmalta löytyy monenlaisia edullisia tiloja kokouksiin, tapahtumiin, kerhoihin ja kohtaamisiin. Langaton nettiyhteys, astiasto, 60:lle henkilölle sekä ajanmukaiset kokouslaitteet vastaavat hyvin erilaisten yhdistysten tarpeisiin. 

Hilmalla on monipuolista toimintaa yhdistysten tueksi, kuten koulutuksia, tapahtumia, messuja, luentotilaisuuksia ja yhteistapaamisia. Hilman Järjestöt ry:n hallitus koostuu monipuolisesti jäsenyhdistysten edustajista ja kokoontuu noin kerran kuussa.

Kumppanuustalolla on lisäksi paljon eri ikäisille suunnattua Iloa Arkeen -toimintaa. Iloa Arkeen -toiminta on aina maksutonta ja kaikille avointa. Iloa Arkeen -toiminnalla ehkäistään syrjäytymistä ja yksinäisyyttä, edistetään digitaitoja, tuetaan vanhemmuutta sekä opitaan uusia taitoja. Iloa Arkeen -toiminta järjestetään yhteistyössä eri yhdistysten ja vapaaehtoisten kanssa. Säännöllistä Iloa Arkeen -toimintaa on esimerkiksi kahdesti viikossa tarjottava digineuvonta, aikuisten askarteluryhmä, perhekahvilan teemaillat, taidekahvila, Kamala äidit -vertaisryhmä teinien äideille sekä keskiaikaisharrastajien toiminta. Vuosittain järjestetään lisäksi muutama isompi tapahtuma, joissa esitellään yhdistystoimintaa tai tuetaan tavoitteiden toteutumista. Lisäksi usein on tarjolla erilaisia hyvinvointiin, terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä luentoja.

Hilma tekee laajasti yhteistyötä Haminan Kaupungin, paikallisten ja alueellisten yhdistysten sekä maakunnallisten toimijoiden kanssa. Alueellisesti järjestetään isoja tapahtumia aina yhdessä muiden kanssa. Esimerkiksi yhdistystreffit, Toukotempaus, Jari Sinkkosen -luentotilaisuus ja Hilman synttärit ovat monen toimijan kanssa yhteistyössä järjestettyjä tilaisuuksia.

Hilman olohuone toimii kohtaamispaikkana, mihin voit vain tulla lukemaan päivän lehdet, juomaan kupin kahvia, käyttämään asiakastietokonetta tai ihan vaan viettämään aikaa ja tapaamaan muita. Olohuone on avoinna Hilman aukioloaikoina.

Lisätietoja toiminnasta löydät parhaiten Hilman fb- ja nettisivuilta tai kysymällä työntekijöiltä.

 

 

 

 

Sijainti kartalla

Avaa Google Maps
company map
Kadettikoulunkatu 3 49400 Hamina
minna.manttari@kumppanuustalohilma.fi
040 7517955

Yhteyshenkilöt

Järjestösuunnittelja
Marjut Lauronen (+)
Toiminnanjohtaja
Minna Mänttäri (+)

Sosiaalinen media

Pulmia palvelun käytössä?

Ota tarvittaessa yhteyttä
Aloita tästä