• Aktiivisten asukkaiden Hamina

    Aktiivisten asukkaiden Hamina

Ohjeita palvelun käyttöön

Kotikaupunkinahamina.fi listaa alueen yhdistyksiä, seuroja ja järjestöjä yksiin kansiin. Sivusto tarjoaa mahdollisuuden itse ylläpitää helposti tietoja ajantasalla, eikä maksa mitään.

Sivusto on Haminan kaupungin tilaama ja Jaakko Leislahti Oy:n ylläpitämä palvelu, jossa haminalaiset seurat, yhdistykset ja järjestöt voivat ilmoittaa yhteystietoja, linkittää verkkosivuja ja sosiaalisen median palveluita sekä kertoa toiminnastaan kaikille sivustolla vieraileville.

1. Rekisteröidy palveluun

Rekisteröidy ensin palvelun käyttäjäksi. Tietojen hallinta voi tapahtua ainoastaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla

2. Pyydä käyttöoikeutta

Kun olet rekisteröityminen on suoritettu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiin. Tämän jälkeen voit pyytää käyttöoikeutta haluamaasi sivuun

3. Hallinoi tietoja

Kun käyttöoikeus on käsitelty, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen hallinoida tietoja tai luoda uusia sivuja.

Rekisteröidy palveluun

Sivustolle on jo lisätty suuri joukko toimijoita kaupungin verkkosivuilta poimituin tiedoin. Osa tiedoista voi olla vanhentuneita tai niitä on muutoin tarpeen lisätä. Tällöin yhdistyksen tai järjestön vastaava voi ottaa sivun haltuun ja päivittää niitä helppokäyttöisellä työkalulla. Tietojen hallinnointi vaatii rekisteröitymisen palveluun.

Rekisteröidy palveluun

Käyttöoikeuden pyytäminen

Kun olet rekisteröitynyt palveluun, saanut käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sähköpostiin, voit pyytää käyttöoikeutta sivuilla oleviin tietoihin. Siirry sivulle, jonka käyttöoikeudet tarvitset. Klikkaa linkkiä "Pyydä käyttöoikeutta". Nyt pääset kirjautumaan sisään niillä tunnuksilla, jotka olet rekisteröinnissä antanut.

Pyyntö käyttöoikeudesta tulee sivuston ylläpidolle, joka tarkistaa tiedot. Kun tiedot on tarkistettu saat ilmoituksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit hallita sivuasi. Kun saat hallintaoikeudet, voit myös luoda uusia sivuja muille hallinnoimillesi yhdistyksille tai seuroille.

Hallinnoi sivuasi

Tietojen hallinta

Kun sinulla on oikeudet hallita tietoja voit helposti kirjoittaa kuvauksia toiminnasta, lisätä linkkejä verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan. Lisäksi voit viedä palveluun kuvia ja perustaa vaikka kuvagallerian. Tärkeintä on, että saat itse ylläpidettyä tietojasi ajantasaisina. Tietojen hallinta kertoo myös suuntaa antavaa statistiikkaa siitä, kuinka sivuasi on katseltu.

Lisää uusi yhdistys

Mikäli et löytänyt sivuilta yhdistyksesi tai järjestösi tietoja, voit luoda sellaisen itse. Tämä vaatii myös rekisteröitymisen palveluun. Kun olet rekisteröitynyt palveluun, saanut vahvistuksen rekisteröitymisestäsi ja kirjautunut sisään, voit aloittaa uuden sivun luonnin. Kun olet valmis paina Tallenna-painiketta. Tieto uudesta sivusta tulee ylläpidolle. Kun ylläpito on vahvistanut tiedot, saat siitä sähköpostin. Tämän jälkeen voit hallinnoida sivuasi ja täydentää tietoja tarpeen mukaan.

Pulmia palvelun käytössä?

Ota tarvittaessa yhteyttä
Aloita tästä